darwis

Tuesday, May 27, 2008

kesian blog i ni apa pun x menarik maklum baru nak blaja. apa2 yg perlu tolongla bagitau. ari ni x banyak leh tulis dan buat maklum ari agak sibuk gitu. ni smua gara2 x sabar nak on kan blog sendiri bahan pun xde. ntah siapa yg bersalah my cute friend eva to ker...lu pikir la sendiri. bahana dia jgk memaksa kakak yg aku sayg pun sibuk create blog sendiri dia pun macam aku xde bahan nak buat title pun minta pendapat tapi aku tahu dia lebih kreatif dari aku. aku percaya sikit masa lagi blog dia mesti best...

4 comments:

SofieSofika said...

iza, cpt la mskkan gambar aper2..anak ker, apa ker.. baru ar menarik..tak sabar dah ni nak tgk

SofieSofika said...

izaku...bila nak update blog ni...cepat arrrr

cikAm said...
This comment has been removed by the author.
Jake's Daughter said...

Just my 2cents opinion...
Y not add ur blog dgn gadget2 yg gempak..nowdays banyak dah gadget2 yg bole dload free j...background 4ur blog also bole tukar n of course free...
n 1 more..utk menjadikan ur blog happening...kene update selalu..thats d important things..

There was an error in this gadget