darwis

Friday, March 13, 2009

hujan...




harini hujan lagi...best kalau tak keje tapi agak malas kalau sebaliknya. tambah plak hari sabtu macam ni yang kebanyakkan ofis tutup...malasnya.....


biasanya kalu hari sabtu kami suka bermalas-malas masuk pun lambat lepak dulu kat kdai mamak bawah ofis. em best jugak sejuk2 gini minum kopi suam ngan tosei telur garing sedap. tapi mata ala2 taknak terbuka gitu tambah a'isy malam tadi pukul 2am bangun dan berjaga, agak lama jugak masa kena ambik nak tido kan dia balik. emm..anyway i luv u son..


satu lagi nasib baik aku ada ofismate yg ceria gitu siapa lagi k.ija. dia ni suka ambik gambr snap sana-sini tak kira tempat sometimes yg jd mangsa aku ler.."malula k.ij - ala ambik jer, tak pun "malsla- ala tolongla katanya last aku pun dah berjangkit sekarang asal jer nampak benda yang cantik "cepat2 k.ija ambik gambar" . macam pagi ni pun sama juga sementara tunggu tosei dia sempat lagi snap gambr kami berdua but atleast ada gak benda nak tulis dan attach kat blog ni...tak gitu..betui3

Wednesday, March 4, 2009

raja normaliza raja nordin




ha ni kak ija mrangkap officemate. dia ni kelaka. tambah kelaka bila kitaorg ni sekepala. macam2 la kami share. so demi menghargai silaturahim ni aku suka sangat nak abadi gambar dia kat blog ni.

Tuesday, February 24, 2009

Trip Akhir Tahun




trip office kali ni kitaorang g PD jer. Stay kat Corus Paradise. okla tempat dia tepi pantai tapi jauh kat sudut hati aku trg lagi best. Ingat masa kecik2 abah bawak berkelah kat pantai Chendering atau Merang atau Telipot (banyak plak atau) rasa pasir lagi putih dan air lagi bersih.




Kitaorg sampai dah petang check in trus kluar balik, g makan kat tepi pantai. masa tu family aku ngan k.ija jer yg lain on d way. blom sempat abis makan bos dah call nak pindah tempat katanya yg lebih baik tapi kat resort tu jugak cuma area dan bilik jer tukar. balik jer so prepare plak tuk bbq pada malamnya. lpas maghrib kami trun menu biasala ayam, sosej. hajat nak bakar ikan skali tapi tak dapat apadaa kata tepi laut...mesti banyak ikan kan, lagi diaorg ckp takde kalau ada mahal.




dah makan aku trus balik bilik A'isy nak tido, lazi borak2. esok pagi kul 6.30 kami dah kluar jalan tepi pantai kunun nak tgk matahari terbit tapi apa punya tenuk daaa.... mana mungkin ...bukan kat pantai timur...atlast matahari datang dari belakang...wakaka




trus balik bilik breakfast pegi pantai lagi, pool, pantai, pool main bola sampai petang and then malam kami kluar dinner. Dipendekkan criter esoknya tghari kami balik. kesimpulannya sronok jugak la...(tapi baik balik Trg makan sotong goreng ngan krepok leko kat pantai lapangan terbang...)
Linggam


dari kno


dari mak ngah(adik ipar)



Hadiah Harijadi A'isy


Dedikasi Buat Semua. Tq. kita abadikan kat cni nanti bila A'isy besar dia bleh tengok dan ingat

Monday, February 23, 2009

genting


ni time g genting. kebetulan lazi cuti so tak tau g mana terpegila kat sini.

so awal2 lagi kami dah pegi, siap bawak bekal ..budget

sampai takla sejuk sangat tapi lama2 bergegar jugak. Tapi A'isy okla dah prepare, lazi plak relax je dia kata dia dah alami winter, 10x lebih sejuk dari ni..yelaa..


xtvt kita org makan2 dan tengok2 orang ...huhu..yela A'isy kan kecik lagi nak main apa nya..

atlast sebelum tiba waktu kami dah trun ikut batang kali ke kuala kubu rumah mak mentua i u..makan2 again...

Friday, February 13, 2009

There was an error in this gadget