darwis

Friday, March 13, 2009

hujan...




harini hujan lagi...best kalau tak keje tapi agak malas kalau sebaliknya. tambah plak hari sabtu macam ni yang kebanyakkan ofis tutup...malasnya.....


biasanya kalu hari sabtu kami suka bermalas-malas masuk pun lambat lepak dulu kat kdai mamak bawah ofis. em best jugak sejuk2 gini minum kopi suam ngan tosei telur garing sedap. tapi mata ala2 taknak terbuka gitu tambah a'isy malam tadi pukul 2am bangun dan berjaga, agak lama jugak masa kena ambik nak tido kan dia balik. emm..anyway i luv u son..


satu lagi nasib baik aku ada ofismate yg ceria gitu siapa lagi k.ija. dia ni suka ambik gambr snap sana-sini tak kira tempat sometimes yg jd mangsa aku ler.."malula k.ij - ala ambik jer, tak pun "malsla- ala tolongla katanya last aku pun dah berjangkit sekarang asal jer nampak benda yang cantik "cepat2 k.ija ambik gambar" . macam pagi ni pun sama juga sementara tunggu tosei dia sempat lagi snap gambr kami berdua but atleast ada gak benda nak tulis dan attach kat blog ni...tak gitu..betui3

No comments:

There was an error in this gadget