darwis

Tuesday, February 24, 2009

Trip Akhir Tahun




trip office kali ni kitaorang g PD jer. Stay kat Corus Paradise. okla tempat dia tepi pantai tapi jauh kat sudut hati aku trg lagi best. Ingat masa kecik2 abah bawak berkelah kat pantai Chendering atau Merang atau Telipot (banyak plak atau) rasa pasir lagi putih dan air lagi bersih.




Kitaorg sampai dah petang check in trus kluar balik, g makan kat tepi pantai. masa tu family aku ngan k.ija jer yg lain on d way. blom sempat abis makan bos dah call nak pindah tempat katanya yg lebih baik tapi kat resort tu jugak cuma area dan bilik jer tukar. balik jer so prepare plak tuk bbq pada malamnya. lpas maghrib kami trun menu biasala ayam, sosej. hajat nak bakar ikan skali tapi tak dapat apadaa kata tepi laut...mesti banyak ikan kan, lagi diaorg ckp takde kalau ada mahal.




dah makan aku trus balik bilik A'isy nak tido, lazi borak2. esok pagi kul 6.30 kami dah kluar jalan tepi pantai kunun nak tgk matahari terbit tapi apa punya tenuk daaa.... mana mungkin ...bukan kat pantai timur...atlast matahari datang dari belakang...wakaka




trus balik bilik breakfast pegi pantai lagi, pool, pantai, pool main bola sampai petang and then malam kami kluar dinner. Dipendekkan criter esoknya tghari kami balik. kesimpulannya sronok jugak la...(tapi baik balik Trg makan sotong goreng ngan krepok leko kat pantai lapangan terbang...)

No comments:

There was an error in this gadget