darwis

Monday, February 23, 2009

genting


ni time g genting. kebetulan lazi cuti so tak tau g mana terpegila kat sini.

so awal2 lagi kami dah pegi, siap bawak bekal ..budget

sampai takla sejuk sangat tapi lama2 bergegar jugak. Tapi A'isy okla dah prepare, lazi plak relax je dia kata dia dah alami winter, 10x lebih sejuk dari ni..yelaa..


xtvt kita org makan2 dan tengok2 orang ...huhu..yela A'isy kan kecik lagi nak main apa nya..

atlast sebelum tiba waktu kami dah trun ikut batang kali ke kuala kubu rumah mak mentua i u..makan2 again...

No comments:

There was an error in this gadget