darwis

Friday, February 13, 2009

aQuaria Klcc

emm.... Jalan2 tengok ikanggggg..... kata lazi. yo berganda-ganda sungguh 'g'nya, hubby aku ni memang over....... Aquaria, makan masa jugak kami nak ke sini bukan pjalann tapi asyik tertangguh lazi la, keje jer...atlast terpergi jugak
act, aku ni x suka sangat lawatan macam ni lain la kalau tempat tu ble shopping ada makan2 ...perempuan....tapi memandangkan tiket dah ada pegila tu pun dah nak expired tiketnya.

jalan punya jalan tgk sekeliling seronok jugak bukan ckit la banyak coz tengok tenang jer hidupan ciptaan tuhan ni sejuk jer. tapi smpi part kat jerung ngeri jugak berceracak sungguh gigi nya ni taruk lengan i, betis la besar ckit maunya hilang trus...errr..A'isy biasa la terbeliak mesti heran apa benda ni tapi dia tak paham pun aku borak jer dgn dia kekadang tu dia buat macam muka paham klaka anak aku ni


lepas tengok krew aquaria bagi mkn jerung2 tu kita org pun balikkami pun lapar jugak......

No comments:

There was an error in this gadget