darwis

Thursday, February 12, 2009







Pembuka kepada 2009 of course my beloved son 1st birthday. Dia lahir 9 jan 2008. beli kek ajak anak kawan2. Yang lain hepi tapi birthday boy tak tau apa2 sometimes merenggek pun. kek dia pun org lain potong, takpe la memang buat tuk budak2 to enjoy. papa dia cakap 2nd year dan strus nya nti kita buat kat rumah jer...agaknya kopak jugak dia ari tu...hehe rasakan. takut jugak anak 1st excited nti dah ramai2 tak tau mcmana. act tiap anak tu ada rezeki dia. Cakap pasal rezeki teringat masa A'isy lahir nak namakan dia A'isy rezki tapi akhirnya A'isy Darwis gara kak yu sarankan smua cucu lelaki ada darwis kalau p'puan biasala Nur iza. A'isy Darwis - Yang Mewah , Yang Warak insyallah.






Ohya Tq smua yg datang K.ija the birthday planner, kno tq for nice shirt, k.shidah the boxer, linggam cute giraffe, n wan dan julie cute elephant.






untuk adik2 ipar yang pemurah pun tq also my mak abah in law lastly yang kopak ari tu my beloved hubby..



No comments:

There was an error in this gadget